Veel gestelde vragen

De boeken zijn best voordelig

Dat klopt, wij houden de prijzen zo laag mogelijk. Deze webshop is opgericht vanuit een vraag van consumenten. Het gaat ons om de service en niet om de winst. Zolang wij de kosten kunnen afdekken zijn wij meer dan tevreden. Bovendien is het interessant om te monitoren welke producten beter verkopen.

Waarom ligt het boek niet (meer) in de winkel?

Waarschijnlijk is het product dan uitverkocht en kunnen wij u wel helpen.

Waarom zijn jullie boeken duurder?

Wij verkopen onze boeken via deze site als service aan consumenten. Onze opdrachtgevers zijn discounters die altijd flinke hoeveelheden bestellen en zijn ingested op het snel verkopen van producten. Wij houden de producten op voorraad, het is langer leverbaar, pakken het in en verzenden via de post. Voordeel van online bestellen is dat u niet de deur uit hoeft en nooit mis grijpt.

Er ontbreken een aantal pagina's in mijn boek

Het drukken en binden van boeken is een intensief proces waar machines en mensen veel werk verzetten. Wij drukken onze boeken niet zelf en kunnen ook niet alle boeken controleren. Dat doet de drukker voor ons. De drukker heeft ook een bindmachine waarop de boeken worden gebonden met een nietje of met lijm. Een heel enkele keer grijpt de machine mis en mist een katern. Laat het ons altijd even weten dan kunnen wij een passende oplossing vinden. Of ga even naar de winkel waar u het boek heeft gekocht dan kunt u het omruilen.

Hoe snel versturen jullie mijn bestelling?

Wij versturen iedere dag de bestellingen die binnen komen. U krijgt een track en trace code zodat u kunt zien wanneer uw bestelling arriveert.